Gyakornokoknak és diákoknak

Meghatározó régiós iparági szereplőként kiemelt figyelmet szentelünk a fiatalok képzésére. A Királyegyházi Cementgyárban több területen tehetsz szert releváns gyakorlati tapasztalatokra még a diplomaszerzést megelőzően, nagyobb esélyekkel indulva a munkaerő piacon.

A hazai felsőoktatási intézményekkel együttműködve gyakornoki pozíciókat alakítottunk ki a Királyegyházi Cementgyárban, annak érdekében, hogy a tanrendben meghatározott gyakorlatot a hallgatók nálunk tölthessék. Ezzel is támogatjuk a helyi utánpótlás képzést Baranya megyében. Folyamatosan fogadjuk a hallgatókat, hogy eddig megszerzett tudásukat a gyakorlatban is kipróbálhassák.

Az oktatási intézményekkel kötött megállapodás értelmében a diákok jelenkezhetnek a meghirdetett pozíciókra, az iskolák által megszabott idő intervallumra, és óraszámban, vagy megfelelő feltételek mellett azon túl is. A gyakornokok részére az ide vonatkozó jogszabályban előírt juttatásokat biztosítjuk. 

Az alábbi területek valamelyikén elvégzett gyakorlatot követően lehetőség nyílik a továbblépésre, de ez a gyakornok teljesítményétől, valamint a Királyegyházi Cementgyár aktuális üres pozícióitól egyaránt függ.

Jelentkezem

Önéletrajz csatolása
További dokumentum