A JÖVŐ VELED KEZDŐDIK!

Meghatározó régiós iparági szereplőként kiemelt figyelmet szentelünk a diákok, egyetemisták képzésére. A Királyegyházi Cementgyárban több területen tehetsz szert releváns szakmai gyakorlati tapasztalatokra még a tanulmányaid befejezését megelőzően, nagyobb esélyekkel indulva a munkaerőpiacon.

 

Csatlakozz hozzánk és építsük együtt a jövőd!

 

A Holcim Magyarország Kft. a fenntartható és innovatív építőanyagok világvezetőjének, a Holcim Cégcsoportnak hazai tagja. A vállalatunk 2011-ben kezdte meg működését Magyarországon, és mára a magyar építőipar egyik meghatározó alapanyag beszállítójává vált. A vállalati működésünk egészét áthatja fenntarthatósági célkitűzésünk: az emberiség és a bolygó számára egy hosszútávon fenntartható világ építése. A körforgásos gazdaság vezetőiként megoldást kínálunk az együttégetésre alkalmas hulladékok kezelésére a Geocycle márkánk által, miközben csökkentjük a cementgyártás ökológiai lábnyomát. Ezáltal is hozzájárulva ahhoz, hogy 2040-re elérjük a nettó karbonsemleges működést.

Fenntarthatósági stratégiánk szerves része a társadalmi szerepvállalásunk is. A helyi közösségek támogatása mellett kiemelt fontosságú számunkra a velünk együtt dolgozók (saját és megbízott alvállalkozóink munkavállalói) egészség- és munkavédelme. Baranya vármegye egyik meghatározó foglalkoztatójaként dinamikus és modern munkakörnyezetet, kihívásokkal teli karrier lehetőségeket, szakmai képzéseket és versenyképes juttatást kínálunk.

A Holcim Magyarországnál a fenntarthatóság nemcsak a cementgyártás zöldítését jelenti. Kiemelt figyelmet fordítunk a nálunk dolgozók és a helyi lakosság, a fiatal generáció szemléletformálására. 

Mit jelent ez a gyakorlatban?

2022-ben hirdettük meg “Office Goes Green” munkavállalói kampányunkat, amelynek keretében nagy hangsúlyt helyezünk az irodai háttérfolyamatok zöldítésére:

 • számos munkafolyamatot digitalizáltunk (pl.: beléptetési rendszer, HR folyamatok, chatbot alkalmazás bevezetése stb.);
 • rendezvényeink szervezése és megtartása során is a zöld megoldásokat részesítjük előnyben (pl.: minimális hulladék képződése, vegán étkezési lehetőség, PET palackok használatának mellőzése, tematikus előadások szervezése stb.);
 • a cégajándékok esetében is előnyben részesítjük a fenntartható gyártással vagy alapanyagokkal készülő termékeket;
 • a közlekedésből eredő légszennyezés csökkentése érdekében pedig ösztönözzük az online megbeszéléseket, ill. a kollégák közös utazását

Az irodai folyamatok zöldítése mellett támogatjuk a munkavállalóinkat a környezettudatos mindennapok kialakításában. Ennek jegyében indítottuk el a Zöld Csütörtök környezetvédelmi tippeket megosztó hírlevélsorozatot, valamint a “Zöld Hősök” pontgyűjtő kampányunkat is.

Célunk, hogy a környezettudatos gondolkodás mindenki számára természetessé váljon és minél többekhez eljusson az üzenet: bolygónk védelme a jövőnk záloga.

Várjuk azon tehetséges fiatalok jelentkezését, akik elhivatottan szeretnének tenni egy zöldebb jövőért!

#diákmunka  #szakmaigyakorlat  #nyárimunka  #szakdolgozatitéma  #esettanulmány

Milyen szakmákat illetően szerezhetsz releváns szakmai tapasztalatot?

 • Villamosmérnök
 • Környezetmérnök
 • Gépészmérnök
 • Folyamatmérnök
 • Marketing, Kommunikáció
 • Értékesítés
 • HR
 • Jog
 • Logisztika
 • Kontrolling
 • Pénzügy
 • Laboratórium
 • Beszerzés

A munkavégzés hivatalos nyelve a magyar

Diákként nem feltétel, azonban nálunk az angol vagy német nyelvtudásodat gyakorolhatod, tovább is fejlesztheted.

Oktatási partnerintézményeink

Vállalatunk számára kiemelten fontos, hogy leendő munkavállalóinak már a diákéveik alatt is szakmai támogatást nyújtson. Ennek érdekében több környékbeli szakiskolával és szakközépiskolával állunk együttműködésben, hogy minőségi szakmai gyakorlatot és munkavállalói élményt biztosítsunk a náluk tanuló diákok számára. Az intézmények tanulóinak gyakorlati programot biztosítunk a Királyegyházi Cementgyárban, ahol a való életben is megtapasztalhatják az iskolapadban tanultakat, pl. a gépek kezelését, karbantartását és a gyártási folyamatokat.

A fiatalabb diákok számára a nyári időszakban diákmunkát biztosítunk, ahol tovább gyarapíthatják tudásukat, kipróbálhatják magukat szakmájukban és releváns szakmai tapasztalatra tehetnek szert a jövőjük tekintetében.

Te is szívesen szereznél szakmai tapasztalatot a Holcim Magyarország Királyegyházi Cementgyárában? Vedd fel a kapcsolatot munkatársunkkal!

Brigováczné Tisza Erika
HR adminisztrátor és képzési referens
erika.brigovacznetisza@holcim.com
+36-30-181-6748

Vállalatunk számára kiemelt fontossággal bír a jövő munkavállalóinak szakmai támogatása. Ennek megvalósítása érdekében a Holcim Magyarországnál számtalan lehetőséget kínálunk az egyetemi és főiskolai hallgatók számára, szakmai tapasztalatuk és tudásuk gyarapításához. Minden évben gyakornokokat fogadunk partnerintézményeinktől, hogy megfelelő szakmai környezetben való fejlődési lehetőséget biztosítsunk számukra. Szakterületeink mindig nyitottak a jövő munkavállalóinak támogatására, így HR, sales, kommunikációs vagy mérnöki területen is kipróbálhatod magad a Holcim csapat tagjaként.

Vállalatunk mindennapos tevékenysége sokszor inspirálóan hat a hallgatókra, ezért partnerintézményeink diákjait rendszeresen támogatjuk szakdolgozatuk elkészítésében, szakmai tematika biztosítása és szakértői lektorálás útján.

Amennyiben Te is szívesen gyakornokoskodnál a Holcim Magyarországnál, vedd fel a kapcsolatot munkatársunkkal az alábbi elérhetőségek egyikén!

Brigováczné Tisza Erika
HR adminisztrátor és képzési referens
erika.brigovacznetisza@holcim.com
+36-30-181-6748

Jelentkezem

Önéletrajz csatolása
További dokumentum