Futásra hívja a Holcim a helyi iskolásokat és lakosságot

  • Idén 8. alkalommal, új színekben rendezzük meg az “Együtt Gyermekeinkért” Szentlőrinc-Királyegyháza Jótékonysági Futóversenyt
  • A verseny időpontja: 2023. szeptember 22., péntek

 

Több éves hagyományt követve idén is koraősszel rendezzük meg az “Együtt Gyermekeinkért” Szentlőrinc-Királyegyháza Jótékonysági Futóversenyt. Az eseményt - a korábbi évek sikeres együttműködését követve - idén is Királyegyháza Felvirágoztatásáért Közalapítvánnyal, Királyegyháza és Szentlőrinc települések önkormányzataival közösen szervezzük a helyi civilek bevonásával.

A nyolcadik alkalommal megvalósuló közösségi futás és futóverseny célkitűzése továbbra is az egészséges és aktív (sportos) életmód népszerűsítése a helyi lakosság, kiemelten a fiatal generáció körében. Mindezt jótékony felhanggal: a rendezvény nevezési díját és a pénzbeli támogatásokat teljes egészében a részt vevő iskolák sporteszköz vásárlására fordítjuk.

“Az esemény önmagán túlmutatva több, mint egy futóverseny. Egy, a térség jövőjét közösen építő folyamat, amelynek alapértékei a környezeti egyensúly és fenntarthatóság mellett az esélyegyenlőség, a közösségi szemlélet, közösségi érték építése. Az elmúlt évek részvétele igazolja, hogy egyre többen szeretnének részesei lenni ennek a folyamatnak. Évről-évre egyre több iskolás diákot és felnőttet köszönhetünk a rendezvényünkön, akik futócipőt húzva egy jó hangulatú futás mellett támogatják a jótékonysági ügyünket.” - nyilatkozta a szervezők részéről Turbéki Judit, a Holcim Magyarország Kft. Kommunikációs vezetője.

Idén is három távval és kreatív foglalkozásokkal várjuk a kicsiket és nagyokat szeptember 22-én a Holcim Királyegyházi  Cementgyárában. Az idei évben is minden célbaérkező a rajtcsomagon kívül a Holcim munkatársai által készített, betonból készült befutóéremmel térhetnek haza.

További információ, jelentkezés