Hoffmann Tamást választották a Magyar Cement-, Beton- és Mészipari Szövetség Elnökének

2023. december 15-től, Hoffmann Tamás, a Holcim Magyarország Kft. Ügyvezető Igazgatója tölti be a Magyar Cement-, Beton- és Mészipari Szövetség (CeMBeton) Elnöki tisztségét.

Az 1990 óta működő CeMBeton legfőbb célkitűzése az iparág fejlődésének elősegítése, magyarországi helyzetének javítása, a betonból készült építmények iránti bizalom növelése, a szabványosítás, a környezetvédelem és a szakmai oktatás, valamint a cement-, beton- és mészipar szereplőinek érdekeinek képviselete belföldön és külföldön egyaránt.

Hoffmann Tamás kinevezésével tovább kívánja vinni a Szövetség korábban megkezdett tevékenységét és az eddigieknél is nagyobb hangsúlyt kíván fektetni azokra a feladatokra, amelyek az iparág zöldítésére, a körforgásos gazdaság erősítésére és egyúttal az iparág szén-dioxid csökkentésére irányulnak.
A tisztújító közgyűlésen hangsúlyozta, hogy az iparági kihívások között a fenntarthatósági szempontok érvényesülését és a kormányzattal való rendszeres kapcsolattartást kívánja megvalósítani, annak érdekében, hogy a kitűzött célok eléréshez szükséges folyamatok kialakításában hatékony és szoros együttműködést tudjon életre hívni és ezzel erősítse az iparági szereplők jövőjét.

További információ