Ismét lehet pályázni a Betonpályázaton!

Az idei évben is kiírta beton témájú pályázatát a beton.hu. A Betonpályázat 2024. a Magyar Cement-, Beton- és Mészipari Szövetség (CeMBeton), a Magyar Betonelemgyártó Szövetség (MABESZ) és tagvállalataik támogatásával meghirdetett országos pályázat, egyetemisták számára.

A kiírás célja megismerni és megismertetni azon megoldásokat, amelyeknek tervezése során elsődlegesen alkalmazott anyagként betont és előregyártott vasbeton szerkezeteket használnak, továbbá bemutatni azokat a jövőbe mutató technológiákat, amelyek a beton és alapanyagainak előállításához, alkalmazásához kapcsolódnak, kiemelt figyelemmel a körforgásos, karbonsemleges gazdaság kihívásaira adott válaszok és megoldások bemutatására.

A pályázatra betonból tervezett szerkezeti, előregyártott és kreatív megoldásokat, valamint a beton előállításához szükséges anyagokhoz és technológiákhoz kapcsolódó konkrét, innovatív elképzeléseket várnak.

A pályázatra 2 kategóriában lehet nevezni, akár szakdolgozattal, TDK-dolgozattal, házidolgozattal, vagy féléves (komplex-, diploma-) tervvel is: 

  • Betonépítés, építészet
  • Anyag- és előállítási technológia

Álmodjátok meg a jövő épületeit, városait, az azok építéséhez felhasznált anyagokat és előállítási technológiáit! Legyetek merészek, ötletesek!

A beérkezett munkákat független zsűri értékeli, a nyertes pályázatok pénzdíjazásban részesülnek.

A pályázat feltételei és részletes kiírás és a korábbi, díjazott betonmunkák is megtalálhatók a https://beton.hu/palyazat/ oldalon.

A pályázatok beadási határideje: 2024. június 30. 24:00 óra