Ismét megtekinthető a Holcim Bükkösdi Kőbányája

Újra Nyílt Napokat szervezünk a Bükkösdi Kőbányánkban, amely során az érdeklődők betekinthetnek a bánya működésébe és megismerhetik annak történetét, mindennapi működését.

A Nyílt Napok keretében:

  • 2023. június 12-14. között délelőttönként az iskolás csoportokat,
  • 2023. június 17-én délelőtt pedig a helyi lakosokat, családokat, baráti társaságokat várjuk a Bükkösdi Kőbányánkban.

A bányalátogatás előre láthatólag 1 órát vesz igénybe, amely során a látogatók testközelből ismerhetik meg a hatalmas rakodógépeket és betekintést nyerhetnek a mészkő kitermelésének, feldolgozásának folyamatába.

A látogatáson maximum 20 fős csoportok vehetnek részt, életkori megkötés nélkül. A részvétel feltétele, hogy a látogatók hosszú szárú nadrágot és zárt cipőt viseljenek. A látogatáshoz szükséges munkavédelmi felszerelést (pl.: munkavédelmi sisak, láthatósági mellény) a vállalatunk biztosítja a résztvevőknek.

A belépés minden résztvevő számára ingyenes, azonban előzetes regisztrációhoz kötött. A regisztrációt a jelentkezések sorrendjében fogadjuk legkésőbb 2023. június 9-én 12 óráig. A regisztrációhoz kérjük töltse ki jelentkezési űrlapunkat. 

 

A június 17-i Nyílt Napunk minden látogatói  csoportja megtelt, erre  a napra további regisztrációt nem áll módunkban fogadni. Megértésüket köszönjük.

Iskolás csoportok jelentkezése (június 12-14.)

Jelentkezés

Magánszemélyek jelentkezése (június 17.)

Jelentkezés