Látogasson el a Holcim Bükkösdi Kőbányájába!

A Holcim Bükkösdi Kőbányája ismét megnyitja kapuit az érdeklődők számára. 

A korábbi években nagy érdeklődésre tartott számot az esemény, ezért idén is négy napon át várjuk a látogatókat, akik - előzetes regisztrációt követően - betekinthetnek bányánk működésébe és megismerhetik annak történetét is.

A bányalátogatásra az alábbi napokon nyílik lehetőség:

  • 2024. június 15-én a magánszemélyeket, helyi lakosokat, családokat, baráti társaságokat,
  • 2024. június 17-18-19-én délelőttönként pedig a nevelési-oktatási intézmények csoportjait várjuk a Holcim Bükkösdi Kőbányájában.

A bányalátogatás időtartama kb. 1 órásra tervezhető, mely során a látogatók megismerhetik a hatalmas rakodógépeket és betekintést nyerhetnek a mészkő kitermelésének, feldolgozásának folyamatába. A bányalátogatáson kívül további interaktív programokkal készülünk kicsiknek és nagyoknak.

A látogatáson maximum 25 fős csoportok vehetnek részt, életkori megkötés nélkül.  A belépés minden résztvevő számára ingyenes, azonban előzetes regisztrációhoz kötött. A regisztrációt a jelentkezések sorrendjében fogadjuk legkésőbb június 6-ig.

Kérjük, a bányalátogatásra hosszú szárú nadrágban és zárt cipőben érkezzenek! 

A bánya területén – biztonsági és balesetmegelőzési okokból – kötelező a munkavédelmi sisak, az állszíj és láthatósági mellény viselése, amelyet a Holcim Magyarország Kft. biztosít majd a látogatók számára. 

Töltsenek el Önök is egy informatív és izgalmas délelőttöt a Bükkösdi Bányában!

További információ és regisztráció