Nyílt Nap a Királyegyházi Cementgyárban

Nyílt Napra hívjuk a helyi lakosságot Európa egyik legmodernebb üzemébe, a Királyegyházi Cementgyárba, amely idén májustól Holcim színekben folytatja tovább tevékenységét.

A látogatói helyek beteltek!

Időpont:

2024. szeptember 21., szombat

A nyílt napra jelentkezni 2024. augusztus 26-tól lehet!

Helyszín:

Holcim Magyarország Kft., Királyegyházi Cementgyár (7953 Királyegyháza, Cement utca 1.)

 

A hozzánk látogatók betekintést nyerhetnek a cementgyártás folyamatába, megismerhetik – többek között - Waltert, a mintavételező robotunkat, megnézhetik a cementzsákolás folyamatát és testközelből is megtekinthetik munkagépeinket.

Az egyórás gyalogos túrát követően a kicsik és nagyok további interaktív, kreatív foglalkozásokon is részt vehetnek: kedvükre készíthetnek lemosható tetoválást maguknak vagy különböző játékokban vehetnek részt ezzel is jobban megismerve értékeinket, működésünket.

Az eseményen kicsik és nagyok egyaránt résztvehetnek, korhatári megkötés nélkül, azonban a 18 év alattiak csak felnőtt felügyelete mellett.

Mivel a gyalogos túra üzemterületen valósul meg, ezért a résztvevőket kérjük, hogy hosszúszárú nadrágot és zárt cípőt viseljenek, ellenkező esetben a túrán nem tudnak részt venni.

Az előző évek nagy érdeklődésének köszönhetően idén 2023. szeptember 23-án (szombat) tartjuk meg Nyílt Napunkat.

A látogatói csoportok reggel 9 órától délig félóránként indulnak a Királyegyházi Cementgyár parkolójából.

1 csoportban max. 25 fő vehet részt.

A gyalogos gyárlátogatás időtartama körülbelül 1,5 órát vesz igénybe, ezt követően további, izgalmas, interaktív és kreatív foglalkozásokkal várjuk a látogatókat.

A részvétel ingyenes, azonban előzetes regisztrációhoz kötött.

Mit húzz fel?

Mivel a gyalogos túra üzemterületen valósul meg, ezért a résztvevőket kérjük, hogy hosszú szárú nadrágot és zárt cípőt viseljenek, ellenkező esetben a túrán nem tudnak részt venni.

A további szükséges védőfelszerelést (védőszemüveg, munkavédelmi sisak állszíjjal, láthatósági mellény) pedig a látogatás idejére a Holcim biztosítja a résztvevőknek.

Hol tudsz parkolni?

A Királyegyházi Cementgyár külső parkolóiban a szabad férőhelyek erejéig biztosítunk parkolási lehetőséget személygépjárművek számára.

Előzetes regisztráció!

A Nyílt Napunkon a részvétel ingyenes, azonban előzetes regisztrációhoz kötött. Előzetesen regisztrálni honlapunkon lehet legkésőbb szeptember 15., éjfélig a szabad látogatói helyek erejéig. (Amennyiben előbb betelnének a látogatói csoportok, a regisztrációt lezárjuk.)

A Nyílt Napunkon a részvétel ingyenes, azonban előzetes regisztrációhoz kötött.

A látogatói csoportok létszáma megtelt, így további jelentkezéseket nem tudunk fogadni. Megértésüket köszönjük.

 

A jelentkezés során szükséges elfogadni az Adatvédelmi tájékoztatónkat, amelyet itt tekinthet meg.