Lakossági események

A Holcim Magyarország Kft. aktív társadalmi kapcsolatokat ápol a helyi közösségekkel és képviselőikkel. Ennek az élénk kapcsolatnak köszönhetően nemcsak részt vesz, és szerepet vállal a helyi rendezvényeken, hanem rendszeresen maga is szervez programokat a közösség számára. 

 

 

A Holcim Magyarország Kft. Királyegyháza és Szentlőrinc települések önkormányzataival és civil szervezeteivel együtt szervezi meg évről-évre az "Együtt Gyermekeinkért" Jótékonysági Futóversenyt.

A futóverseny nem csak egy az őszi versenyek palettájáról, hanem önmagán túlmutatva egy olyan értékközvetítő megvalósulása a Holcim és a környező települések ars poeticájának, amely a fenntarthatóság, a környezeti egyensúly, „az ép testben ép lélek”, „a jót tenni jó” fontosságát közvetíti. 

A versenyen a kicsik és nagyok három távon indulhatnak: 3, 4 és 11 km.

A rendezvény helyszíne, pedig a Királyegyházi Cementgyár. 

A 2023-as év rendezvényének információi a holcim.hu/futas oldalon érhetőek el.

A Holcim Magyarország Kft. évről-évre Nyílt Napot tart a Bükkösdi Kőbányában, amelynek keretében az érdeklődők megismerhetik a cementgyártáshoz szükséges nyersanyagok kitermelési folyamatát, valamint a bányában használt nagy munkagépeket. 

A Nyílt Napra iskolai csoportokat, valamint magánszemélyeket is várunk. 

További információ és jelentkezés

A Holcim Magyarország Kft. minden évben szervez az érdeklődők számára Nyílt Napot a Királyegyházi Cementgyárba. A gyárlátogatás keretében a kicsik és nagyok kisvasúttal járhatják be a gyár területét, miközben megismerhetik a környezetbarát cementgyártás folyamatát. A látogatás keretében Walter, a mintavételező robotunk is “bemutatkozik”. 

A Nyílt Napon további kiegészítő programok (pl.: csillámtetoválás, kézműves foglalkozás stb.) is várja az érkező vendégeket. 

A következő Nyílt Napunkat a Királyegyházi Cementgyárban 2023. szeptember 23-án tartjuk.  

További információ a holcim.hu/gyarlatogatas oldalunkon érhető el.

Szakmai események

A Holcim Magyarország Kft. mindennapos működése során kiemelkedőek a szakmai rendezvények. A cégcsoporton belüli nemzetközi, hazai, saját rendezésű konferenciák mellett olykor külső szakmai szervezetek találkozóinak is biztosít rendhagyó helyszínt.