Stratégiánk

Célunk, hogy úttörők legyünk a fenntartható és innovatív építési megoldások terén.  

Ezt az alábbi pillérekre alapozva kívánjuk megvalósítani

  • A fenntarthatóság és innováció területén vezető szerepet vállalunk iparágunkban, és ezt valósítjuk meg mindennapi tevékenységünk során is. 
  • Célunk, hogy a Királyegyházi Cementgyár 2040-re elérje a nettó szénsemleges működést. 
  • Kutatás-fejlesztési részlegünk a teljes termékportfólió zöldítésén munkálkodik. 
  • Kimagasló minőségű cementtermékeket állítunk elő építőipari Ügyfeleink és Partnereink részére, hogy ezzel is elősegítsük a fenntartható, környezettudatos épületek megvalósítását.

Az emberiség és a bolygó jövőjét építjük 

Hiszünk abban, hogy a jövő épületei tudatos tervezéssel, a fenntarthatóságot szem előtt tartva épülnek majd és, hogy az építőipar útja is a zöldebbé válás felé vezet. 

Innovatív megoldásainkkal, a gyártási technológia folyamatos zöldítésével, az alternatív tüzelőanyagok felhasználásával, valamint a megújuló energiaforrások alkalmazásával hozzájárulunk Baranya vármegye körforgásos gazdaságához és a hazai, környezettudatos építkezésekhez. A magyar építőipari piacon, a 2022. ősztől elérhető „zöld” ECOPlanet termékcsaládunkkal egy újabb lépést teszünk a fenntartható építkezések felé. További termékfejlesztéseink során is ezt az irányt követjük a jövőben is. Terveink között szerepel egy olyan cement előállítása, amely építési és bontási hulladék újrahasznosításával készül.