Közösségi Érték Program

A Holcim elkötelezett a helyi közösségek támogatása iránt. Ezért is hirdeti meg a Holcim Magyarország Kft. minden évben Közösségi Érték Programját, amelynek keretében 2018 óta immáron több mint 120 projekt megvalósításához járult hozzá, több mint 36 millió forint értékben. A program sikerét jelzi, hogy évről-évre újabb településekről érkeznek közösségfejlesztő, infrastrukturális és környezetvédelmi, valamint a helyi lakosság egészségtudatosságát célzó, közösségfejlesztő ötletek. 

2023. június 16-ig várjuk az újabb projektötleteket!

Ismerje meg pályázatunk célját és a jelentkezés feltételeit:

 

Fenntartható, fejlesztő célú közösségi, helyi közösségek igényeire alapuló, a településen élők összetartozását, együttműködését erősítő programok támogatása az alábbi területek egyikén: 

  • oktatás, képességfejlesztés, 
  • egészségmegőrzés, 
  • környezetvédelem, klímavédelem, 
  • helyi közösségeket támogató infrastruktúra fejlesztése, 
  • egyéb, a helyi közösségi élet előmozdítására, fejlesztésére irányuló kezdeményezések. 

A pályázatra olyan civil szervezetek (egyesületek, alapítványok, közalapítványok, szövetségek) és szociális szövetkezetek jelentkezhetnek, amelyek megfelelnek a következő feltételeknek: önkéntes alapon szerveződő, közcélú, nem haszonszerzés céljából alakult nonprofit szervezetek. Jelentkezhetnek továbbá nonprofit KKV-k is. A pályázaton részt vehetnek szervezetek konzorciumai is. 

A pályázaton nem indulhatnak pártok és politikai tevékenységet folytató szervezetek, illetve pártok finanszírozásával működő alapítványok, civil szervezetek. További feltétel, hogy a pályázó szervezet bejegyzett székhelye és az általuk tervezett projekt megvalósítási helyszíne is a Királyegyházi Cementgyár és a Bükkösdi Kőbánya közvetlen vonzáskörzetében van. (A pontos település lista a Pályázati felhívásban található.) 

HA ÖN IS EGY CIVIL SZERVEZET TAGJA, VEZETŐJE, S HOSSZÚ TÁVÚ KÖZÖSSÉGI CÉLOKAT TŰZÖTT KI, CSAK BIZTATNI TUDJUK: PÁLYÁZZON! 

A rendelkezésre álló 4.000.000 forintos keretből egy-egy projekttel elnyerhető összeg legfeljebb 500.000 forint. 

Pályázatok benyújtásának határideje: 2023. június 16., péntek 17 óra

A pályázati projektek futamideje: a futamidő kezdő napja 2023. július 1., záró napja pedig 2023. november 30., azaz a nyertesek kötelesek a projektet legkésőbb 2023. november 30-ig lezárni. A nyertesek kötelesek a projekttel legkésőbb 2023. december 15-ig elszámolni.

Ugyanakkor felhívjuk a pályázók figyelmét, hogy nyertes pályázat esetén a támogatások kifizetésére várhatóan 2023. szeptember közepéig kerül sor. A pályázat nyerteseit 2023. július 14-ig értesítik a Közreműködő szervezet munkatársai.

A 2023. májusában meghirdetett 10. Holcim Közösségi Érték Program pályázati dokumentációját az alábbiakban érheti el:

Pályázati felhívás és útmutató letöltés

Pénzügyi melléklet letöltés

A pályázattal kapcsolatos leggyakoribb kérdéseket egy dokumentumban gyűjtöttük össze, ami az alábbiakban érhető el:

Gyakran Ismételt Kérdések

 

Amennyiben van még olyan kérdése a pályázatunkkal kapcsolatban, amire nem talált választ honlapunkon kérjük, forduljon az alábbi szakértőnkhöz:

Vida Vivien (Effekteam Egyesület) 

E-mail: holcimtamogatas@effekteam.hu 

Telefon: +36 (70) 726-1198 

MÉG MA RAGADJA MEG A LEHETŐSÉGET, ÉS VALÓSÍTSA MEG KÖZÖSSÉGI PROGRAMJÁT, HISZEN A HOLNAP NINCS MEGÍRVA, A JÖVŐ VELÜNK ÉPÜL. 

Pályázatok leadása

Pályázni 2023. június 16., péntek 17 óráig lehet az alábbi online pályázati adatlap kitöltésével:

Pályázati adatlap (A pályázat költségvetésének elkészítéséhez kérjük, használja a pénzügyi mellékletünket.)

Kérjük, vegye figyelembe, hogy az adatlapot nem tudja módosítani. A kitöltés megkezdésekor kérjük, azt fejezze is be, egyéb esetben a megkezdett pályázat tartalma el fog veszni. (Javasoljuk, hogy a kifejtendő kérdésekre adott válaszokat először szövegszerkesztőben írja meg, és a kész szövegeket mentse be az adatlapra.)

 

 

A Holcim elkötelezett az üzleti integritás mellett.

Ha bármilyen kérdése lenne vagy szeretné megbeszélni a Holcim üzleti gyakorlataival kapcsolatos aggályait, forduljon a Holcim ingyenesen hívható telefonos ügyfélszolgálatához vagy keresse fel honlapját. 

Telefon: +36 80 981 359

Holcim azonositó kód: 77084