Közösségi Érték Program

A Holcim elkötelezett a helyi közösségek támogatása iránt. Ezért is hirdeti meg a Holcim Magyarország Kft. minden évben Közösségi Érték Programját, amelynek keretében 2018 óta immáron több mint 150 projekt megvalósításához járult hozzá, több, mint 50 millió forint értékben. A program sikerét jelzi, hogy évről-évre újabb településekről érkeznek közösségfejlesztő, infrastrukturális és környezetvédelmi, valamint a helyi lakosság egészségtudatosságát célzó, közösségfejlesztő ötletek. 

A pályázat benyújtási ideje:

2024. május 24. péntek 17:00

 

Fenntartható, fejlesztő célú közösségi, helyi közösségek igényeire alapuló, a településen élők összetartozását, együttműködését erősítő programok támogatása az alábbi területek egyikén: 

  • oktatás, képességfejlesztés, 
  • egészségmegőrzés, 
  • környezetvédelem, klímavédelem, 
  • helyi közösségeket támogató infrastruktúra fejlesztése, 
  • egyéb, a helyi közösségi élet előmozdítására, fejlesztésére irányuló kezdeményezések. 

A pályázatra olyan civil szervezetek (egyesületek, alapítványok, közalapítványok, szövetségek) és szociális szövetkezetek jelentkezhetnek, amelyek megfelelnek a következő feltételeknek: önkéntes alapon szerveződő, közcélú, nem haszonszerzés céljából alakult nonprofit szervezetek. Jelentkezhetnek továbbá nonprofit KKV-k is. A pályázaton részt vehetnek szervezetek konzorciumai is. 

A pályázaton nem indulhatnak pártok és politikai tevékenységet folytató szervezetek, illetve pártok finanszírozásával működő alapítványok, civil szervezetek. További feltétel, hogy a pályázó szervezet bejegyzett székhelye és az általuk tervezett projekt megvalósítási helyszíne is a Királyegyházi Cementgyár és a Bükkösdi Kőbánya közvetlen vonzáskörzetében van. (A pontos település lista a Pályázati felhívásban található.) 

HA ÖN IS EGY CIVIL SZERVEZET TAGJA, VEZETŐJE, S HOSSZÚ TÁVÚ KÖZÖSSÉGI CÉLOKAT TŰZÖTT KI, CSAK BIZTATNI TUDJUK: PÁLYÁZZON! 

A rendelkezésre álló 5.000.000 forintos keretből egy-egy projekttel elnyerhető összeg legfeljebb 750.000 forint. 

Pályázatok benyújtásának határideje: 2024. május 24., péntek 17 óra

A pályázati projektek futamideje: a futamidő kezdő napja 2024. július 1., záró napja pedig 2024. december 15., azaz a nyertesek kötelesek a projektet legkésőbb 2024. december 15-ig lezárni, valamint elszámolni.

A nyertes projektek számára a támogatás kifizetésére a támogatási szerződés aláírását követően 30 munkanapon belül kerül sor.

A 2023. november 6-án meghirdetett 11. Holcim Közösségi Érték Program pályázati dokumentációját az alábbiakban érheti el:

Pályázati felhívás és útmutató letöltés

Pénzügyi melléklet letöltés

A támogatottnak a projekt lezárását követő 30 napon belül beszámolót kell küldenie a Közreműködő Szervezet részére.  A beszámolók szakmai és pénzügyi részből állnak, amelyeket a Közreműködő Szervezet megküld a nyertesek számára elektronikus úton.

További kérdés esetén forduljon kollégáinkhoz bizalommal:

A pályázattal kapcsolatos leggyakoribb kérdéseket egy dokumentumban gyűjtöttük össze, ami az alábbiakban érhető el:

Gyakran Ismételt Kérdések

 

Amennyiben van még olyan kérdése a pályázatunkkal kapcsolatban, amire nem talált választ honlapunkon kérjük, forduljon az alábbi szakértőnkhöz:

Vida Vivien (Effekteam Egyesület) 

E-mail: holcimtamogatas@effekteam.hu 

Telefon: +36 (70) 726-1198 

MÉG MA RAGADJA MEG A LEHETŐSÉGET, ÉS VALÓSÍTSA MEG KÖZÖSSÉGI PROGRAMJÁT, HISZEN A HOLNAP NINCS MEGÍRVA, A JÖVŐ VELÜNK ÉPÜL. 

A Holcim Közösségi Érték Program 2018-as indulása óta mostanra több, mint 150 projekt megvalósulásához járultunk hozzá 19 településen több, mint 50 millió forint értékben.

Milyen programok voltak ezek és hol valósultak meg? Válasszon az alábbi tématerületek közül és nézze meg a megvalósult projekteket.

Egészségmegőrzés, egészséges életmód

Környezetvédelem, fenntarthatóság

Oktatás, képességfejlesztés

Infrastruktúra fejlesztése

Közösségépítés

Pályázatok leadása

Pályázat benyújtásához kattintson ide!

 

A Holcim elkötelezett az üzleti integritás mellett.

Ha bármilyen kérdése lenne vagy szeretné megbeszélni a Holcim üzleti gyakorlataival kapcsolatos aggályait, forduljon a Holcim ingyenesen hívható telefonos ügyfélszolgálatához vagy keresse fel honlapját.

Telefon: +36 80 984 589

Holcim azonositó kód: 117634

Mostantól már mobil appon is bejelentheti aggályait!