Közösségi Érték Program

A Holcim elkötelezett a helyi közösségek támogatása iránt. Ezért is hirdeti meg a Holcim Magyarország Kft. minden évben Közösségi Érték Programját, amelynek keretében 2018 óta immáron több mint 120 projekt megvalósításához járult hozzá, több mint 36 millió forint értékben. A program sikerét jelzi, hogy évről-évre újabb településekről érkeznek közösségfejlesztő, infrastrukturális és környezetvédelmi, valamint a helyi lakosság egészségtudatosságát célzó, közösségfejlesztő ötletek. 

A pályázat lezárult!

Ismerje meg pályázatunk céljait és feltételeit:

 

Fenntartható, fejlesztő célú közösségi, helyi közösségek igényeire alapuló, a településen élők összetartozását, együttműködését erősítő programok támogatása az alábbi területek egyikén: 

  • oktatás, képességfejlesztés, 
  • egészségmegőrzés, 
  • környezetvédelem, klímavédelem, 
  • helyi közösségeket támogató infrastruktúra fejlesztése, 
  • egyéb, a helyi közösségi élet előmozdítására, fejlesztésére irányuló kezdeményezések. 

A pályázatra olyan civil szervezetek (egyesületek, alapítványok, közalapítványok, szövetségek) és szociális szövetkezetek jelentkezhetnek, amelyek megfelelnek a következő feltételeknek: önkéntes alapon szerveződő, közcélú, nem haszonszerzés céljából alakult nonprofit szervezetek. Jelentkezhetnek továbbá nonprofit KKV-k is. A pályázaton részt vehetnek szervezetek konzorciumai is. 

A pályázaton nem indulhatnak pártok és politikai tevékenységet folytató szervezetek, illetve pártok finanszírozásával működő alapítványok, civil szervezetek. További feltétel, hogy a pályázó szervezet bejegyzett székhelye és az általuk tervezett projekt megvalósítási helyszíne is a Királyegyházi Cementgyár és a Bükkösdi Kőbánya közvetlen vonzáskörzetében van. (A pontos település lista a Pályázati felhívásban található.) 

HA ÖN IS EGY CIVIL SZERVEZET TAGJA, VEZETŐJE, S HOSSZÚ TÁVÚ KÖZÖSSÉGI CÉLOKAT TŰZÖTT KI, CSAK BIZTATNI TUDJUK: PÁLYÁZZON! 

A rendelkezésre álló 4.000.000 forintos keretből egy-egy projekttel elnyerhető összeg legfeljebb 500.000 forint. 

Pályázatok benyújtásának határideje: 2023. június 16., péntek 17 óra

A pályázati projektek futamideje: a futamidő kezdő napja 2023. július 1., záró napja pedig 2023. november 30., azaz a nyertesek kötelesek a projektet legkésőbb 2023. november 30-ig lezárni. A nyertesek kötelesek a projekttel legkésőbb 2023. december 15-ig elszámolni.

Ugyanakkor felhívjuk a pályázók figyelmét, hogy nyertes pályázat esetén a támogatások kifizetésére várhatóan 2023. szeptember közepéig kerül sor. A pályázat nyerteseit 2023. július 14-ig értesítik a Közreműködő szervezet munkatársai.

A 2023. májusában meghirdetett 10. Holcim Közösségi Érték Program pályázati dokumentációját az alábbiakban érheti el:

Pályázati felhívás és útmutató letöltés

Pénzügyi melléklet letöltés

A pályázattal kapcsolatos leggyakoribb kérdéseket egy dokumentumban gyűjtöttük össze, ami az alábbiakban érhető el:

Gyakran Ismételt Kérdések

 

Amennyiben van még olyan kérdése a pályázatunkkal kapcsolatban, amire nem talált választ honlapunkon kérjük, forduljon az alábbi szakértőnkhöz:

Vida Vivien (Effekteam Egyesület) 

E-mail: holcimtamogatas@effekteam.hu 

Telefon: +36 (70) 726-1198 

MÉG MA RAGADJA MEG A LEHETŐSÉGET, ÉS VALÓSÍTSA MEG KÖZÖSSÉGI PROGRAMJÁT, HISZEN A HOLNAP NINCS MEGÍRVA, A JÖVŐ VELÜNK ÉPÜL. 

A Holcim Közösségi Érték Program 2018-as indulása óta mostanra 133 projekt megvalósulásához járultunk hozzá 18 településen több mint 40 millió forint értékben.

Milyen programok voltak ezek és hol valósultak meg? Válasszon az alábbi tématerületek közül és nézze meg a megvalósult projekteket.

Egészségmegőrzés, egészséges életmód

Környezetvédelem, fenntarthatóság

Oktatás, képességfejlesztés

Infrastruktúra fejlesztése

Közösségépítés

Pályázatok leadása

Pályázati időszakunk lezárult. Közösségi Érték Programunk legközelebb októberben pályázható.

 

A Holcim elkötelezett az üzleti integritás mellett.

Ha bármilyen kérdése lenne vagy szeretné megbeszélni a Holcim üzleti gyakorlataival kapcsolatos aggályait, forduljon a Holcim ingyenesen hívható telefonos ügyfélszolgálatához vagy keresse fel honlapját. 

Telefon: +36 80 981 359

Holcim azonositó kód: 77084