Közösségi élet a Holcimnál

A Holcim Magyarország Kft.-nél olyan közösség részese lehetsz, amely nem csak a munkában, de azon is túl erős köteléket alkot.

Büszkék vagyunk munkavállalói közösségünk sokszínűségére: a 20 évestől a 60+ korosztályig tevékenykednek nálunk fizikai és irodai tevékenységet végzők, férfiak és nők egyaránt, akik hozzájárulnak ahhoz, hogy a Királyegyházi Cementgyár egy környezettudatosan működő, innovatív és megbízható munkahely lehessen.

Vállalatunk fenntarthatósági célkitűzéseiért napi szinten, aktívan dolgozunk, képezzük és kihívások elé állítjuk magunkat. Évente több alkalommal közös faültetésekkel tesszük zöldebbé a környezetünket és időről-időre közös szemétgyűjtés során tisztítjuk meg a gyár és a bánya környékét. 

2021 óta rendszeresen szervezünk munkavállalóink számára Fenntarthatósági Heteket, amelynek eseményein és interaktív programjain új ismeretekkel tágítjuk látókörünket, próbára tesszük eltökéltségünket és közösen gondolkodunk a fenntarthatóság terén megvalósítható további lehetőségekről. 

A Zöld Hősök akcióprogramban munkaidőn kívül is mindent megteszünk annak érdekében, hogy környezettudatosak legyünk. 

Fenntarthatósági céljainkkal összhangban arra törekszünk, hogy egyéni szinten is megvalósuljon környezetünk védelme. Ennek érdekében, ha lehetőségünk van rá, kerékpárral, vagy autómegosztással oldjuk meg a munkába járást. Ezért idén továbbfejlesztettük biciklis pihenőhelyünket is.

Minden évben együtt futunk az Ultrabalatonon és a saját szervezésű jótékonysági futóversenyünkön, de ha látunk olyan megmérettetést, melyen kipróbálhatjuk magunkat és próbára tehetjük csapatunk állóképességét és fizikai erejét, azon is szívesen rajthoz állunk, legyen szó futásról, vagy kerékpározásról. Együtt, az egészségünkért!

Egységben az erőnk! Mindig van olyan ügy, amit szívesen támogatunk. Örömmel vesszük ki a részünket önkéntes munka keretében helyi iskolai programokban, gyűjtésben, rászorulók támogatásában, vagy akár kórházi osztályok festésében. 

2011 óta közel 6000 órában végeztünk önkéntes, segítő tevékenységet. 

A Holcim Közösségi Érték Pályázatán keresztül anyagi forrással támogatjuk a helyi települések közösségépítő és a fenntarthatóságot szem előtt tartó projektjeit, környezetvédelmi pályázataink keretében pedig vármegye szerte ültettünk már facsemetéket az iskolák kertjeiben, hogy még élhetőbb és fenntarthatóbb legyen Baranya vármegye.

Negyedévente kerül sor a Holcim Összdolgozói Értekezletére, ahol megbeszéljük az aktuális feladatokat, a mindenkit érintő eseményeket és témákat, ahol értesülhetünk a vállaltunkat érintő kihívásokról és legfrissebb történésekről. Emellett havonta megrendezzük a „Reggeli az Ügyvezetővel” eseményünket, ahol szintén az aktuális hírekről hallhatnak kollégáink, emellett pedig észrevételeiket is megoszthatják az Ügyvezetővel és egymással.

A Holcim Magyarország Kft. számára fontos, hogy munkavállalói nyugodt és kiszámítható környezetben végezhessék munkájukat. Ezért a munkabéren felül egyéni juttatáscsomagot állíthatnak össze, melyben számos lehetőség közül választhatják ki a számukra preferált támogatási formát.  

Munkavállalóinkat arra ösztönözzük, hogy zölden gondolkodjanak és egészséges életmódot alakítsanak ki. Ennek érdekében hívtuk életre az „Együtt az Egészségünkért” és „Zöld Hősök” kampányokat, amelyek egészséges és környezettudatos életódra ösztönöznek.

Az év sikereit minden évben közös céges rendezvénnyel ünnepeljük. A hivatalos programokon túlmenően pedig havi szinten találunk apropót arra is, hogy beszélgessünk, ötleteljünk, vagy közösen alkossunk, egy-egy kötetlen, esti, vagy délutáni program keretében.

Legyél Te is Európa egyik legmodernebb cementgyárának a tagja! 

Csatlakozz hozzánk, dolgozzunk együtt a zöldebb jövőért!