„Effekt 2030 - Az ESG megoldások” díjat nyert a Holcim Közösségi Érték Programja

Az Effekteam Egyesület által meghirdetett "Effekt 2030 - Az ESG megoldások díja" pályázaton szakmai elismerésben részesült a Holcim Magyarország Kft. Közösségi Érték Programja, amely a helyi közösségeket támogatja környezetvédelmi, infrastrukturális, valamint az egészségtudatosságot célzó, közösségépítő projektjeik megvalósításában.

Az Effekt 2030 Díjat – a fenntarthatóság témaköréhez kapcsolódóan – azok a vállalatok kapják, amelyek környezeti, társadalmi és vállalatirányítási megoldásaikkal, kezdeményezéseikkel, valódi változásokat, hatást érnek el, utat mutatnak és jó példával szolgálnak az ESG egyes területein.  Büszkék vagyunk rá, hogy Közösségi Érték Programunk a "Mindenki társadalma" kategóriában II. helyezést ért el, ezzel is elismerve a programunk fenntarthatóság terén elért eredményeit és társadalmi hatását.

A Holcim Közösségi Érték Programja 2018 óta több mint 133 projekt megvalósításához járult hozzá, több mint 40 millió forint értékben. A program sikerét jelzi, hogy minden évben egyre több településről érkeznek közösségfejlesztő, közösségépítő pályázati projektek. A következő pályázati ciklus 2023. november elejétől lesz pályázható.

További információkat a Közösségi Érték Programról ITT talál.