Holcim néven folytatjuk tovább tevékenységünket

Vállalatunk 2023. május 1-től – a nemzetközi vállalatcsoportunk új identitásához csatlakozva – nevet és arculatot vált, Holcim Magyarország Kft. néven folytatjuk tovább tevékenységünket.

Cégcsoportunkkal összhangban tovább erősítjük fenntarthatósági stratégiánkat és folytatjuk a zöld szemlélet népszerűsítését. Célunk változatlanul a nettó zéró kibocsátás megvalósítása 2050-re. A LAFARGE Cement Magyarország Kft. 2023. május 1-től Holcim Magyarország Kft. néven, a korábbi vállalat jogutódjaként folytatja tovább tevékenységét. A név- és arculatváltás kifejezi és tovább erősíti a globális anyavállalattal, a Holcim Cégcsoporttal közös értékrendünket és elkötelezettségünket a hosszú távon fenntartható és környezettudatos építési megoldások iránt. Vállalatunk stratégiai céljai és termékeinek magas minősége a jövőben is ugyanazt az értéket képviselik: a körforgásos gazdaság mozgatórugójaként, fenntartható és környezettudatos cementtermékek előállításával a hazai építőipar zöld motorjává kívánunk válni.

A vállalatunk új (rövidített) neve 2023. május 1-től hivatalosan: Holcim Magyarország Kft. (angolul Holcim Hungary Ltd.). A cég elnevezésén kívül egyéb, hivatalos adataink (székhelyünk: adó-, és cégjegyzékszámunk) nem változnak.

Kapcsolattartási adataink tekintetében kizárólag e-mail címeink módosulnak, a jövőben az alábbi e-mail cím formátummal érhetőek el kollégáink: keresztnev.csaladnev@holcim.com

Fontos információ továbbá, hogy a 2023. május 1. és az azt követően kiállított régi cégnévvel ellátott számlákat már nem áll módunkban befogadni, azok minden esetben visszaküldésre kerülnek.

Kérjük, hogy a számlák kiállítása során az új cégnevünket tüntessék fel:

Holcim Magyarország Kft.
7953 Királyegyháza, Cement utca 1.
13754448-2-02

Májustól Holcim márkanév alatt folytatjuk tevékenységünket

A hivatalos sajtóközlemény itt érhető el.