Holcim termet adtunk át a Pécsiközgázon

A Holcim Magyarország Kft. fennállása óta nagy hangsúlyt fektetünk az utánpótlás-nevelésre, a fiatal generáció szakmai képzésére, környezettudatos szemléletének kialakítására. A Pécsiközgázzal való együttműködésünk keretében most egy műszakilag felújított, a Holcim színvilágát és a környezettudatos értékeket tükröző teremmel gazdagodhatott az egyetemi kampusz.

Az elmúlt hetekben a Holcim munkavállalói egy 50 fő befogadóképességű tanterem korszerűsítésében vettek részt a Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Karán. A felújítás során korszerűsítettük a világítástechnikát: a régi halogén világítótesteket környezettudatosabb, LED fénycsövekre cseréltük. E mellett egy új, korszerűbb projektort vásároltunk a terembe, valamint a meglévő padlót is felújítottuk. A terem design szempontjából is megújult: a Holcim vállalati céljaival és értékeivel összhangban a környezettudatos zöld gondolkodást és a körforgásos szemléletet jeleníti meg. 

„A Holcim Magyarország Kft. számára fontos az utánpótlás-nevelés és a fiatal generáció oktatásának támogatása. Ennek érdekében, vendégelőadóként is sokszor veszünk részt a képzési folyamatban, hogy gyakorlati példákkal gazdagítsuk a diákok tudását és gyakornoki lehetőséget is biztosítunk a végzős hallgatók számára.  Most pedig egy olyan terem felújításához járultunk hozzá, amely kifejezi a jövőről alkotott elképzelésünket, egyúttal közös gondolkodásra hívva a fiatalokat.” – nyilatkozta Hoffmann Tamás, a Holcim Magyarország Kft. Ügyvezető igazgatója.

További információ