Beszállítóknak, logisztikai partnereknek

 

A Királyegyházi Cementgyár elkerülő útja behajtási engedélyhez kötött.  

A biztonságos közúti közlekedés és a jogszabályoknak valamint a Holcim Magyarország Kft. engedélyeinek való megfelelés érdekében a Szentlőrinc településen áthaladó közutak szállítmányozás céljából nem használhatók! Logisztikai partnereinknek a Királyegyházi Cementgyár melletti, Szentlőrinc települést elkerülő magánút közlekedési táblával és „Kivéve Holcim” kiegészítő táblával jelölt útszakasz kötelező használni! 

2023. június 1-től új, sorszámmal és rendszámmal ellátott, 3 évig érvényes behajtási engedélyt állítunk ki partnereinknek, amelyen igazoljuk, hogy járművük a jelzőtáblákon feltüntetett „kivéve Holcim” kitétel hatálya alá tartozik, az elkerülő út használatára jogosult. 

Amennyiben még Ön szerződött partnerünk és nem rendelkezik szállítójárművére érvényes engedéllyel, vagy a korábban kiadott engedélye lejárt, kérjük, igényeljen úthasználati engedélyt! 

Kérjük, jelezze felénk űrlapunk kitöltésével az Ön és kollégái által igényelt behajtási engedély darabszámát. Az Ön által igényelt behajtási engedély(eke)t a Királyegyházi Cementgyárban veheti át. Amennyiben Ön postai úton kívánja átvenni az engedély(eke)t, kérjük adja meg levelezési címét. 

Behajtási engedély igénylése

A Királyegyházi Cementgyárban a rakodási tevékenység munkavédelmi engedélyhez kötött, amelyet online munkavédelmi kérdőív sikeres kitöltésével is megszerezhetnek a rakodást végző munkatársak. 

A Holcim elkötelezett az üzleti integritás mellett.

Ha bármilyen kérdése lenne vagy szeretné megbeszélni a Holcim üzleti gyakorlataival kapcsolatos aggályait, forduljon a Holcim ingyenesen hívható telefonos ügyfélszolgálatához vagy keresse fel honlapját.

Telefon: +36 80 984 589

Holcim azonositó kód: 117634

Mostantól már mobil appon is bejelentheti aggályait!